Modeller gillar att blogga

Just som jag trodde att jag inte hade något gemensamt med Coco Rocha eller Klara Wester fick jag se att, haha, det har jag visst!! Båda bloggar nämligen, spana in dem här

Klara Wester

Coco Rocha

Fredagens vikigaste ingredienser

mums!!

Collage

collage

Jag blir rädd för mig själv

Sitter och kollar runt på Net-a-porter när jag får syn på ett par riktigt gräsliga skinnbyxor som kostar 20 000:- skrattar nästan lite för mig själv när jag tänker på vilken dålig affär de som köpt dem gjort. Kollar hur de har sålt och ser att de sålt slut i två storlekar. Plötsligt vill jag också ha dem, vad är det här? Sedan när blev det OK med fula kläder bara för att de är svindyra?

balmain

Är det såhär ett brustet hjärta känns?

Är det såhär ett brustet hjärta känns, som om man är på antarktis utan kläder, som att man är i öknen utan vatten? Som att man bara vill lyssna på Nirvana till öronen brister. Jag vill inte höra mer, inte se dig mer.

broken+heart

Jäkla retsticka!

Usch min kompis Anna är just nu och grillar sig i solen nere vid medelhavet. Avundsjuk är vad jag är, skulle sannerligen inte tacka nej till en utlandsresa när som helst! Det värsta är att retstickan SMS:ar flera gånger per dag och berättar om hur skönt det är. Men på söndag kommer hon tillbaka till kylan, då springer vi nog på stan. Bara för att liva upp mig lite som fick stanna hemma.

paradiset

Magkort topp

Till våren och sommaren ska tydligen toppen sluta halvvägs ner på magen. Tycker att det är ganska svårt med det där, antingen blir det ruggit snyggt eller så mer man ut som white trash rakt igenom. Ska kolla på H&M efter den blommiga bustier i alla fall. Snyggt är vad det är!

magkort


Madonna special

madonna





Hur bra är inte hon här?


Shopping

Skolan tar väl kål på oss alla emellanåt så just nu sänker jag plusen med lite härlig nätshopping. Vet inte vad läkarna säger om den metod men det funkar till 100% mig.

cane

Alexander Wang

Hej på er! Var tvungen att visa den här BH:n från Alexander Wang, pris? 2000:-, men tyvärr den är redan slutsåld på TVÅ internetsajter. Jag kommer stenbevaka Lagar conne och med lite tur kommer den in igen. Ja, jag vet, hur knäpp är inte den tjejen som köper en BH för 2000:-? Nej hon är nog inte riktigt klok...

BH

Om du visste?

Känner mig nästan sjuk efter det där passet. Sitter och lyssnar på den här låten och längtar efter sjukt mycket varmare tider. Förresten, om du visste, skulle du få kunna bli lite mindre underbar?

- Du är en idiot...
- Och du är underbar!

text

Deffad som 17!

Hehe nej, tyvärr. Egentligen skulle det för min del gärna räcka med ett träningspass per månad men om man vill ha resultat bör man nog träna lite oftare. Det är nog bäst för mig att dyka upp lite oftare med tanke på att jag vill se ut såhär i sommar!

back

Jag ska bli gymjunki!

Hej på er! Hoppas allt är på topp! Nu ska jag dra mig till gymmet. Verkligen dra min kropp för det är riktigt motigt! Usch! Jaja får tänka att jag får ut positiva saker av det! Nu måste jag dra. Puss och ikväll kommer det mer inlägg!

gymtjej

Jeansen som får eget inlägg

Jag pratade ju igår om att jag hittat mina favoritjeans. Någonsin, vilka snyggingar. Känner nästan att jag inte vill ha dem på mig. Snarare har dem på väggen och bara titta och smeka lite emellanåt. Nej, det vore sjukt. Haha!

jeans23

jeanshål45

jeans231

mina

Ingen rast, ingen ro

Hej på er! Känns som om det var år sedan jag skrev här. Även fast det var så sent som igår. Idag kommer jag inte hinna med så mycket kul, suck, 3 läxor ska bli klara och om jag är effektiv ska jag belöna mig med lite ugly betty. Mycket snack om den serien men jag kan inte hålla mig, det är ett så humoristisk program och jag blir alltid på toppenhumör när jag kollar. Förresten riktigt tråkigt det här med vädret. Jag vill ju ha mina nya, trasiga jeans! Puss!

SÅ JÄKLA FINA!

Ursäkta rubriken men nu måste jag säga gaaaaah! Helvete, skit och fuck! Jeansen som jag drömt om sedan i somras är i min ägo. Mamma kom just hem med dessa jeans till mig. Jag blev så jäkla glad att jag nästan kissade på mig!

från visningen

mina

acne jeans detalj

jeans6


Ugly Betty

Idag på dagen ska jag bara lata mig och kolla på fula betty och äta gött. Inlägg kommer senare ikväll!

Dagens shopping

Dagens shopping består av en vårkavaj och en snygg bustier att bära under! Trevlig fredag, nu ska jag mysa med Ben & Jerry och Ugly Betty boxen!

topshop

kavaj

lindex påse

bustier

Det här får jag äta upp

Jag har just begått ett ganska (?) stort misstag. Jag skulle ha köpt dessa Acne jeans när de kom in i onsdags för nu är det slut!  Jag kanske är inte världen modebloggare eller modefantast med jäklars vad jag ville ha dessa jeans!

förbannat snygga jäkla jeans

Sexy back

1312


Bikini

Idag när vi var ute och promenerade så fick jag riktiga vårkänslor, men som min vän brukar säga så går jag alltid händelserna i förväg. Nu kollar jag på badkläder, kolla vilken härlig 

bikini jag hittade. Åh!

american apparel



American Apparel

Kate Moss Love

kate moss

kate moss 2

kate moss3

kate moss4

Såhär vill jag bära skjortan

skjorta

Precis som på modellen på bilden vill jag se ut i vår. Ett par tajta kanske stentvättade jeans och en vit luftig skjorta till!

Teébufé

Hej på er! Kom just hem efter att ha smaskat i mig från en riktigt god buffé, ja ni er ju bilderna nedan. Jag kommer rulla fram resten av kvällen!


mums1

mums2

min tallrik

Min tallrik, jag tog visst om hela 3 gånger. Är det gott så är det gott. Kanske mitt nya ordspråk?!

Aldrig samma misstag 2 gånger, det kommer nya

Jag gör aldrig om samma misstag två gånger. Jag hittar på nya. Som när jag lovat mig själv att inte shoppa upp mig på kläder i 34 när jag har 36.  Nu har jag istället börjat tro att jag drar 32 i klädstorlek. Hm, hur tänker jag där kan man tro...

Nu är det slut med klädtabbar och misstag i massor. Landade just efter en dundergod lunch bestående av bacon, broccoli, fetaost, chevreost och pasta. Det måste ni prova! Senare ikväll ska jag bort på lite thékalas för första gången hos en ny kompis. Kameran får såklart följa med. HA en underbar dag så hörs vi!

Transparant/genomskinligt = inte så lyckat

Tydligen är det inte så lyckat att endast ha en BH under ett nästan genomskinligt plagg.
 
Det var något jag fick erfara i skolan idag. Hade på mig en genomskinlig klänning från Acne tillsammans med ett par jeans och endast BH under. För någon som inte riktigt gillar den typen av uppmärksamhet var det inte så lyckat.

klänning


Mix

Det enda roliga jag har på mornarna är att klura ut vad jag ska ha på mig. Visst ibland finns det inget annat är de trista replay-jeansen eller hoodie tröjan från H&M,  men för det mesta brukar jag ha en outfit i åtanke redan dagen innan.

Just nu är jag väldigt inne på att blanda stilar, sött och rockigt, preppy och punk eller trash och elegans. Som här, lite mer elegant kjol från Acne och en slapp tshirt från American Apparel.


kjol

tshirt

Bryr man sig?

Hej! Sitter i datasalen och skriver, historielektionen blev inställd så jag ska snart avlägsna mig från skolansområde. Satt just och tänkte på hur typ alla "modemänniskor" just nu befinner sig i New York. Fancy fancy, jag skulle också gärna sitta på front row och spana in kläder från typ Marc Jacobs som jag aldrig skulle ens vilja ha på mig.

Tycker helt ärligt att det mesta man ser på modevisningar funkar bättre som inspiration för vad man inte vill ha på sig konstigt nog. Men i modeveckansanda tänkte jag sätta ihop lite outfits som garanterat kommer funka bättre som inspiration in en chockrosa hatt från Betsey Johnson.


pepparkaka

Åh idag vill jag ha UV stålar på min kropp! Brun som en jäkla pepparkaka ska jag bli i sommar var så säkra.



Måndagsbio

Är det något jag är för så är det måndagsbio. Efter en lång och tråkig skoldag kan man bara slagga ner i biosalongen och koppla av. Idag såg vi Changeling. Mycket, mycket bra film. Skulle säkert kunna se den igen väldigt snart, typ nu på direkten.

changeling

Busy?

body lotion

Hej hej och hemskt mycket hej på er! Skev uppdatering, hm. Har liksom annat för mig. Skriver helt enkelt ikväll, promise. Så länge kan jag passa på att tipsa om den här underbara hudkrämen från Essie som jag smörjer med varje dag. Just denna doftar blåbär. Somrigt och sött! Höres..

Shopping

Hej! Kom just hem efter att ha gått en promenad, fikat och även shoppat. Nu är jag på perfekt söndagshumör. Här är de små fynden jag hittade. Enjoy!

mia och klara

mia och klara1

Jag älskar mia och klara! Helt klockrent.

tröja,1

acne,2

linne,3

acne,4

Gårdagens största nyhet: 12 åringar har sex!

Igår läste jag i expressen om en 13 pojke, ja han såg inte äldre ut än 8-9, men han hade alltså blivit pappa. Vad sjutton gjorde jag när jag var 12 år? Inte hade jag sex i alla fall det är ett som är säkert. Antagligen var jag med mina kompisar och spionerade på killar eller köpte kläder och spelade basket. En natt hade jag en dröm där jag blivit gravid och det var försent för abort. Vilken dödsångest jag fick, det är inte klokt. Hoppas för allt i världen att den här lilla killen är mer mogen än vad jag var när jag var 12-13...

pappa vid 13

Nu måste jag springa

Nu måste jag springa. Här är det jag ska ha på mig + skinnpaj! Wiho se yah!


acne kjol
HM linne
Linnet är från H&M och kjolen Acne!

Prestenter till gottegrisen

Kolla vad sött! Ja ja jag erkänner jag gillar det där med högtider då man får smaska i sig som om det inte finns någon morgondag eller festa som att man kommer leva förevigt. Halleluja!

hjärtan

Alla Hjärtans Dag

Hej på er och glad alla hjärtans dag! Min dag spenderades i Sigtuna hos ett par kompisar. Vi har fikat och tagit en skön långpromenad. På vägen hem köpte jag med mig lite smaskens att kalasa på innan jag ska ut ikväll, det är de ni er på bilden nedan. Nu ska jag prata lite med min kompis Julia som är här för att hjälpa med mig med kvällens outfit. Så vid 20:00 innan jag sticker lägger jag upp lite bilder. Puss & ha en urtrevlig kväll!

sigtuna

sigtuna, fik

mums

mums

God morgon

God morgon hann inte riktigt med något inlägg igår. Dagens planer lutar åt bio på dagen och sedan lite alla Hsdagsfrirande på kvällen. Nej nu är frukosten klar. Wait! Åh kvällen igår spenderades med nothing hill och godsakerna nedan. Mums, nu kickar vi igång den här dagen!

mums

godis

Just nu:

Sitter jag och mumsar på dessa godingar till bullar som några kompisar kom med & kollar på californication! Love!

bulle


Where Did It All Go Wrong?

Mottog just ett telefon samtal från min moster. Tea ligger på sjukhuset och väntas ligga där ett tag. Bilolycka. Egentligen borde jag inte skriva något om det där. För personligt och familjärt. Men till er som förväntade er att få veta vad vi skulle ge Mathilda. Det är en Stam bag från Marc Jacobs. Nu ska jag åka till Tea på sjukhuset. Tar med mig datorn så vi kan kolla på film. Eller ja, när hon mår bättre! Bästa kusinen, du får aldrig lämna jorden utan mig!

stam bag

FREDAG

Hej och godmorgon på er som just vaknat.  Det får bli ett kort inlägg nu måste jag springa till skolan egentligen ögona böj men jag tänkte att nej jag måste skriva lite på bloggen. Visa mig pålitlig som bloggare som min kusin Tea sagt. Kvällens planer är alltså födelsedagsmiddag för Mathilda som blir 20 år idag! Wiho, grattis. Nej nu måste jag springa. Ha en bra dag. Ciao!

"Mother you look great"

gemma1


gemma2


gemma3

gemma4

Sommar, sommar, sommar!

sommar fint

Pust, hemma igen en lång promenad. Nu väntar middag och sedan blir det väl lite svensson TV-tittande. Kommer senare även berätta om morgondagen. Min bästa kusins vän Mathilda fyller 20 år och de ska vi fira med middag! Kan även avslöja ( för jag tror inte du läser min blogg, Mathilda?) att hennes present är inhandlad i en vintage butik i Los Angeles. Ni vet en typisk LA vintage butik där kändisar dumpar designer plagg och väskor de aldrig ens använt. Vi fyndade big time när vi var där i oktober!

Dagens skjorta + tshirt

dagens skjorta

Skjorta - Indiska
Tshirt - Luella

TORSDAG

Hej på er! I övermorgon är det alltså den där dagen alla fruktar, de som är singlar för att vara ensamma och de som är i förhållanden fruktar för att firandet ska bli misslyckat. Det kommer med säkerhet inte bli lättare för mig. Jo för att jag ska "gå ut" med någon som jag nästan aldrig varit ensam med. Nåja, det ska väl gå att ta sig genom den kvällen också!
Ha en bra fortsättning på dagen, nu ska jag ge mig ut på stan. Måste hitta något att ha på mig på lördag. Right!

sko111
Skulle inte tacka nej att ha dessa skor, även om de inte är så "dejtiga"..

PS.

Till er som precis som jag älskar Ebbas skjorta på bilden nedan. Den kommer från Filippa Ks herravdelning. Spring! ( I helgen är det jag som ger mig ut på jakt efter den.) DS.

Hevre Leger

Nuförtiden sitter Hevre Legers snygga klänningar på var och varannan kändistjej = väldigt trist. Men efter lite letande på nätet har jag kommit över en bild på en baddräkt som ingår i hans utvidgade kollektionen. Jag kommer redan nu börja spara till den här baddräkten. Den är så vågad och satans snygg. Vad är det man kallar det? En cruch, ett ha-begär eller cravings? Vad det än är så är det de jag känner när jag ser denna snygging! (Håller tummar & tår för att Mrsh ska ta in den!!)

hevre leger

Fynd vs rån

I julas när jag var inne hos Acne i Barkarby hittade jag ett par perfekt byxor. Svarta, höga som sjutton i midjan och skön passform. Det bästa måste väl endå vara att det är så hilma lika Ebbas som också kommer från Acne. Största skillnaden? Jag betalde 750:-, hon 1300:-. Vilket kap! Om ni har tur finns de fortfarande kvar!

acne byxor

ebbas acne byxore

Att jag aldrig kan hålla mig!

Hej sötaste! Idag har jag studiedag så idag ska jag verkligen.... Ja, juste studera. Eller kanske inte. Kom på att typ 30 avsnitt criminal minds och 20 avsnitt desperate housewifes ligger och bara väntar på att bli sedda. Jag måste uppmärksamma dom. För ingen gillar väl att bli bortglömd?! Okej resten av veckan ska jag tillbringa med träning, balett(pust, det är inte jag som dansar.) brunch och kanske lite shopping. Vilket shoppingsug jag fick igår alltså. När de där känslorna kommer smygandes är det bara att lyda. Får. Inte. Göra. Shoppingnerven. Sur. Haha! Ha en lyckad dag.

desperate housewifes

Alla hjärtans dag

Är balett romantiskt? För nu har jag fått veta att jag ska på balett på alla hjärtans dag. Hm?

alla h sdag
Världens godast tårta som jag fick förra året. Tack mitt hjärta!

Vilken jäklars tur!

Kolla vad jag hittade på Natalie Schutermans hemsida! Min Balenciaga väska finns fortfarande till salu. Tyvärr var priset ännu högre än vad jag mindes och det ligger på 8995:- aj aj säger plånboken. Spana in den här vettja.

På begäran: Balenciaga väskan

Hej på er och god morgon! Om det nu är en god morgon då det är flera minus grader ute och min lilla näsa inte längre känns av. Efter alla kommentarer jag fick när jag visade er min nitväska från Balenciaga tänkte jag berätta lite mer om den. Jag köpte den för cirka 6 månader sedan på natalie schutterman i stockholm & den finns tyvärr inte kvar längre. Priset låg på 7500 :- om jag minns rätt och den är absolut värd varenda öre. Dock bör man tänka en eller två gånger extra innan man köper en så dyr väska eller ett dyrt klädesplagg eftersom man kommer tröttna och den kommer bli omodern oavsett hur det känns när man faktiskt står där och ger kassörskan nästan en hel månadslön för en väska.

påse

balenciaga

just nu:

just nu myser jag ner mig med mini semlor, scones, smågodis och cola. Mums!

Såhär gör du din egna Ben & Jerry

I helgen gjorde jag egen ben & jerry. Riktigt gott och superlätt. Allt som behövs är vaniljglass och kakdeg. Rör ihop det och iställ in i frysen. Klappat och klart!

ben and jerry

idag längtar jag hit

phuket

Idag längtar jag verkligen tillbaka till thailand. En fruktdrink i handen, en vän i solstolen brevid och ingen bekymmer.

Dagens köp

red

chanel
Shampo från redken som mitt hår bara älskar och två nagellack från chanel.

Carson Parker

Snyggingen på bilden heter Carson Parker. Med den här härliga bilden på honom säger jag natti natti.

carson parker





Inte festligt

Vad jag läst om 113 50 café så skulle det vara ett riktigt toppen fik. Men idag när jag var där blev jag verkligen besviken. Helt klart inget speciellt med det stället förutom superstora portioner för en liten peng. Men om ni är intresserade så sväng förbi Sveavägen 98.

113 50

Saker på G

Hej på er!  Idag har jag fikat på 113 50 Café (mer om det senare.) och mumsat Ben and Jerry glass med min syster och kompis. Ganska händelselös dag kanske men det är tur att man har lite saker på gång.

Vi ska kolla efter Madonna biljetter till den 9onde augusti då Madonna intar Göteborg.
Skidresa i mars.
Jag är med och bjuder på Ebbas kjol på Tradera.

+ massa mer som jag inte kan avslöja ännu.

Kramar!

Somrigt



elsa

elsa1

elsa

Länk till sajten

Sajt

Fy för söndagar

Jag klarar inte av söndagar har jag märkt. Sega och oerhört trista oavsett vad man tar sig för. Nu ska jag springa ner i köket och ta en rostad macka med getost och honung och sedan gå in på en sajt där man kan kolla på filmer och serier helt gratis. Wow vad bra! Ni får ha världens härligaste dag så hörs vi snart.

PS. Tryck på Channels så hittar ni allt godis man kan välja på. Igår satt jag uppe till 04:00 och kollade på Californication. Just so fucking great! DS.

paris

Klorblekt

klorblekt

klorblekt

God morgon

Hej på er! Jag vet inte om jag är farligt korkad nu men spana in den här kjolen som Ebba säljer. Jag som är en small tror plötsligt att jag kan få på mig Acnes XS. Hur smart är man när man bjuder på en kjol som man kan ha på armen? Haha. Men en sak är säker. Den är supersöt och kommer garanterat pigga upp mig!

acne kjol


Överföldiga känslor

Egentligen ska jag gå och lägga mig vid 23:00, efter elva blir jag så hilma känslosam och ska klaga på allt i livet som inte är sådär perfekt. Lyssna på musik som gör mig ännu mer deprimerad och typ tokdeppa. Låten handlar om att vara ensam, men vem är inte ensam. När man är med vänner och skrattar och skojar är ju livet på topp men när man sitter i mörkt 01:15 vid datorn och kollar runt känner jag mig jävligt ensam. Jag vet jag borde ha något känslolås på bloggen så jag inte kommer med så mycket smörja till alla stackars människor som läser. Så ok, imorgon ska jag och några kompisar luncha på stan och kolla lite kläder. Kanske jag köper något lite och billigt, kanske jag köper något stort och dyrt. Jag kommer oavsett inte bli lyckligare av det.

Ladurée

Om två veckor åker min kompis till Paris. Såklart är jag grön av avund precis som när folk får resa och jag får stanna hemma. Vart 17 är rättvisan i världen? Som tur är ska hon köpa med sig macarons. Så om bara 3 veckor mumsar jag på dessa. Gr8

Ladurée

Födelsedagsmiddag

Hej på er! Jag kom just hem från en rätt prima födelsedagsmiddag. Min kompis blev nog rätt glad för biochecken även om jag själv kände att jag helt klart kom med en av de tråkigaste presenterna. Vi åt gott och jag fick dansa till Madonnas låt holiday. Haha, jag kan bara säga att jag hoppas att de bilderna aldrig når internet. Någonsin.

middag
Min middag, helt klart godkänt sa jag och smaskade i min alltihopa!

Vad sjutton ska man köpa?

Vad ska man köpa till någon man faktiskt inte känner så hilma bra!? Jag bestämde mig för en biocheck. Ja, jag vet boooring. Men nu går det typ 10 bra filmer som går på bio och kortet är laddat med 400:- så, så farligt är det väl ändå inte.

biocheck

Festlig topp

Den här festliga toppen drar jag på mig ikväll. Lagom kombo mellan festligt men ändå nedtonat. Från Nolita.

fest blus

detalj

Äntligen fredag!

Varje måndag längtar jag ihjäl mig till fredagen och äntligen är det fredag igen. Jag är sprudlande glad för nu ska jag snart träna och sedan åka till ett par kompisar och ikväll är det födelsedagsmiddag för min kompis! En helt klart godkänd fredag. Nu känner jag mest för att svänga mina lurviga till någon popig Madonna låt. Lucky star - madonna.



Blair Waldorf

Efter att ha sett ett par avsnitt av Gossip Girl vill man ju bara ha Blairs stil. Kanske inte alltid ombytlig och spännande men alltid stilfull och snygg. Så kolla vad jag hittade på TopShop. Om inte den här blusen är Gossip Girl inspirerad så vad är?

gossip girl inspirerad blus

Dagens= skitiga MC-boots

Här har ni vad jag har på mig idag:

mc boots

urban outfitters



Mc-boots - Din sko
Klänning - Urban Outfitters

Har jag & Marie Serneholt lika smak?

En person som jag absolut inte trott att jag har något gemensamt med, speciellt när det gäller kläder och acceccoarer är Marie Serneholt. Hon har en docksöt stil och blont Barbiehår. Jag har en något rockigare stil och brunt iof lite liknande Barbiehår. Men ja ni fattar. I julas fick jag en resväska från märket Rimowa som jag knappt vill använda för att jag tycker att den är så fin. Nu när jag kollar igenom Sofis Mode ser jag att just den väskan jag fick önskade sig Marie i julklapp. Vilken liten värld.

marie

min väska

rimowa

I´m going to brazil

Att ha släkt över hela världen är aldrig fel. Då har man alltid en ursäkt att hoppa på planet till ett spännade och främmande land. Jag anser mig vara riktigt lyckligt lottad när det kommer till att ha släktingar i coola länder. Eller vad säger ni om Brasilien och Frankrike! I morse nämde mamma att det kanske börjar bli dags att ta flyget till Brasilien och hälsa på lite släktingar. Kul förutom att jag inte kan ett enda ord portugisiska!

brazilian beach

Kapa jackan!

Förra året köpte jag den här jeansjackan hos Acne. Skitsnygg och lätt att använda. Igår när jag var inne och läste Sofi Fahrmans blogg så stod det tydligen att nu är det dags att kapa jeansjackans ärmar och ha den som väst utanpå skinnjacka. Snyggt var det visserligen men när det är -2 utanför mitt fönser behöver jag varken en jeans eller - skinnjacka, jag har alltid min  skidjacka när det är såhär iskallt även om jag kanske ser ut som defintionen av en michelingubbe!


acne jeansjacka

Ringmärkt

ring

Juste idag sprang jag iväg på håltimmen och köpte denna ring. Nu är jag ringmärkt. Kind of!

Hej svejs

Hej svejs på er! Åh idag är det onsdag vilket är likamed bara 1 hel dag var till helg! Kan knappt bärga mig. Mååste veckorna gå såhär förbannat långsamt?!  Nu tänkte jag ta en promenad och sedan är det skolarbete. Det skulle kunna vara sommar året om och ingen skola. Gärna för mig. Kisses!

Cookies

Hej igen! Filmen var riktigt rolig, Jim Carrey brukar ju vara liite mycket så att säga men i den här filmen var han riktigt bra! Nu sitter jag och kollar på madonna konserter och äter colakakor! Bra kväll med andra ord. Hoppas ni haft det minsta lika bra. Kramar!

Madonna

Abbey Lee

abbey lee

Abbey Lee 1

Nu vill vi alla vara 32:or, ha hål i näsan och vara blonda!

Att älska som en porrstjärna

Jenna Jameson är det väl många som vet vem det är. Ok, man erkänner kanske inte att man direkt vet vem den där bruden som spelat in alla dessa sexfilmer är men nog vet man alltid. Jag har just läst ut Jennas självbiografi - Att älska som en porrstjärna! Vilken liten pärla till bok alltså. Den badar i smaskiga detaljer och rolig fakta om Jennas liv. Man behöver inte vara intresserad av hennes liv för att uppskatta boken. Läs! Ops nu börjar filmen om 30 minuter, got to ruun! Kramar!

att älska som en porrstjärna

Yes man!

Nu springer vi iväg och ser Yes man med Jim Carrey!

yes man

Det perfekta pluggsnackset

För att göra det lite roligare att plugga brukar jag ladda upp med lite gott pluggsnacks. Här har vi nötter och vitaminvatten. Gött!

snacks

vitaminvatten

Dagens

Usch, kalla och trista dagar som denna har jag ingen lust att fotografera det jag har på mig. Istället för en sval klänning måste man dra på sig den stickade tröjan = inte ok. Här är en hint om vad jag har haft på mig idag. Enjoy!

acne kjol
Roligt med lite annorlunda knappar. Sitter tajt och är superbekväm!

En underbar tradition

Vi har en underbar tradition i min familj och i mitt kompisgäng. Varje gång någon fyller år får alla en liten present. En nära kompis fyller om tre veckor och nu har jag fått mail om vad jag önskar mig. Jippie! Listan kan göras lång men jag får faktiskt inte ta och glömma bort att det tyvärr inte är jag som fyller utan min vän. Återkommer såklart med vad jag fick. Presenter livar upp vardagen.

acnetopp
Den här toppen från Acne finns med på min önskelista. Så snygg till ett par enkla jeans.

Sexigt

I helgen köpte jag lite nya underkläder. Och visst är det sexigast när de är lite sådär genomskinliga så man kan ana lite. :)

BH

BH

Baddräkts fobi?

Såhär års har vi väl alla baddräkts fobi!? Jag skulle inte kunna dra på mig en tight baddräkt idag. Auch. Igår pratade jag med min kompis om hur man ska peppa sig själv att komma iform tills beach 09 och hon gav mig ett riktigt bra tips. Börja baddräkts/bikini shoppa redan nu. Sedan när den där ölen/godisbiten/hamburgaren börja bli omåttligt frestande provar man bara sina badkläder och konstaterar att nej. Det verkar kanske inte riktigt idiotsäkert men jag ska prova.

Åh i sommar vill jag ligga och lapa sol i denna. Just denna kommer från Norma kamali och finns här


 

baddräkt

Sofis Snapshots

Igår när jag kollade på sofis blogg fick jag se ett par riktigt söta skinnhandskar. Genast började jag leta efter dem på nätet för att till sist insé att dessa handskar tydligen kostar cirka 2000:-. Snygga är de i alla fall.

hand

Dagens outfit

Jag har fått kommentarer som att det skulle vara roligare om jag faktiskt hade på mig dagens outfit. Jag får helt enkelt börja ta med mig kameran till skolan och hitta någon kompis med fotograftalanger!

acne


nqd

Sol i sinne

Hej på er! Jag är redan hemma från skolan. Halvdagar is the shit! Nu sitter jag och funderar på vad som ska hända nu. Tyvärr inget roligare än att jag ska gå och köpa sofis mode. Har läst varenda nummer sedan tidningen släpptes! I helgen fyller en kompis år så nu måste jag komma på någon toppenpresent. På fredag ska vi ha middag för honom och sedan får vi se. Tack, puss, yes!

Smoothies

Nu ska jag och Tea gör mina special smooties. Först värmer man hallon & blåbär i micron sedan häller man på filmjöl/yoghurt och tillsätter lite honung för att det inte ska bli för surt.

csi5

Nu: CSI säsong 7


Chloéväska

Kolla vad jag just hittade i Teas stora garderob. Den här väskan. Tea påstår att hon användt den flera gånger men vad säger ni?! Jag tycker det ser ut som att den endast sett påsens insida. Men nu ska hon börja använda den för annars kommer jag och snor med mig den till Stockholm. "Deal" säger jag och Teas svar blir något tveksamt "Mm, ok". Hah!

chloe

chloe

dagens outfit

mq
owfn
Tunika från ZOUL
+ tights från H&M


Tea

Hej på er! Nu sitter jag hemma hos min bästa vän/kusin Tea i Uppsala. Jag är sjuk så vi ska inte göra så mycket mer än att plöja en CSI box och botanisera i hennes garderob. Hittar jag något extra fint visar jag er såklart! Ok nu ropar Tea att lunchen är färdig. Tonfiskpasta. Mums.

Tack, puss, yes!

RSS 2.0