Jag älskar skiten!

Just nu har hela våran radhuslänga vattenproblem. Dvs. inget vatten i rören. Inget duschande, inget dricksvatten och ingen disk. Jag älskar skiten. Vi lever på Ramlösa och Loka,  jag snor kompisars dusch i tid och otid och ingen diskar. Vi äter på papperstallrikar och dricker hur plastmuggar. Det jag älskar med det här är att det är annorlunda, annars hatar jag det eftersom det får mig att känna mig som en scout!

Miu Miu

Skulle inte denna lilla goding göra livet lite mera fabulöst?

miu miu

Madonna kommer till Sverige

Madonna kommer till Sverige och jag är så sugen på att åka ner till Göteborg i augusti och se henne att det inte finns. Funderar på att börja jobba på min konsertkompis Anna redan nu. Men men, jag kommer definitivt att hålla er uppdaterade. Och för er som själva är sugna, biljetterna finns den andra februari på http://ticnet.se

mad donna

Är tonåren lätta för någon?

Min syster är någon som jag kanske aldrig kommer lära mig att dra jämnt med. Ja tyvärr. Men hon har gått igenom mer än de flesta 14 åringar ens kan drömma om. Hennes liv har på så många sätt förändrat mitt liv. Föralltid. Som den där aprildagen då hon kommer hem gråtandes. Vad har hon gjort då kan man fråga sig.. Efter skolan hade hon och hennes kompis svängt förbi ungdomsmottagning och de ena ledde till det andra. Hon berättade inte direkt några detaljer för mig. Men det jag förstod var i alla fall att graviditsprovet var positivt. Men att vara gravid i sjuan och pappan till det bilvande barnet mest är intresserad av att tråna efter öl flaskor och varenda brud med kort kjol är ett helvete. När han fick veta att hon ville behålla barnet besvarade han det genom att berätta för halva skolan och be sina kompisar ringa hem till oss i tid och otid. Vad fan ska man göra när man är 13 år och blir utsatt för något sånt!? Inte behöll hon barnet inte. Ifrån och med den dagen dricker hon nästan aldrig mer. Hon går knappt utför dörren om inte mamma, pappa eller någon kompis är med. Ibland tänker jag att det där har förstört hennes liv totalt. Visst hon valde att ha sex, men inte valde hon att hela hennes värld skulle håna henne för det heller. Efter att ha sett min systers liv förstöras för i alla fall några år framåt har jag också blivit skrämd. Vad tjänade den där killen på att sälja ut min stackars 13 åriga syster? Inte ett dugg. I julas söp hon till ordentligt och ja, hon hamnade på maria ungdom över natten. Fattar ni hur det stack i mitt hjärta när jag fick höra om hur hon legat och spytt på någon madrass på golvet?!

Varför skriver jag det här kan man fråga sig. Jo, för att min syster inte är någon idiot men endå är hennes liv ett helvete. Allt som behövs är lite otur. Bara lite otur.


Hur ska vi tjejer se ut?

Ibland undrar jag verkliegn hur vi tjejer ska se ut. Självklart ser alla olika ut men ibland får man kanske liiite väl många kommentarer.
"Åh, vad fin du är nu när du fått tillbaka dina kurvor"
" Åh, du kan inte vara sådär smal, usch nu vill jag inte ens titta på dig."

Efter att ha spanat in dessa bilder börjar jag verkligen undra över min egna kroppsuppfattning. Är någon av dessa tjejer "normala" ?

pooig

kuro
gise
oinh

oikni


Hur manlig och kvinnlig är DU?

Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[   ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[   ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[   ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  16 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[   ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ x ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ]  Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[  ] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[   ] Läst nick hornby?
[  x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[   ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[   ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 11 poäng


Hur du klär ner den lilla svarta

Jag har just spanat in en riktig läckerbit till klänning på acnes hemsida. Men varje dag bjuder inte direkt på tillfällen till att dra på sig en klänning. Men det kan man fixa plättlätt! Kolla in bilden nedan. Allt som behövs är ett par svarta Converse.

krist

inhafa
Acnes lilla svarta. Det är så att det kliar lite i fingrarna.

Men vad sjutton?

När min syster babblar om Robert Pattinson så jag får huvudvärk och blir bara sur och trött på henne. Herregud försöker jag få henne att insé vart är den där människan ens lite snygg? Men nu är jag också hooked. Bara. Så. Farligt. Snygg.  Skulle man inte kunna säga att jag har paxat honom nu?

pattis

Dagens shopping

Dagens shopping består tyvärr bara av en stor påse godis. Men om man kunde drömma. Här är i alla fall lite bilder från idag. Enjoy!

gofis
gofisws
godd
ksnf
Hittade en riktig snygging på Gina Tricot. Påminner lite om Minimarket. Fast till ett bättre pris!

Nu måste jag kila

Idag ska jag kolla in shoppingutbudet i västerrås. Hm, önska mig lycka till. Bilder kommer senare. Ha en fin lördag. Tack, puss, yees!!

De snyggaste benen

De snyggaste benen får man definitivt i dessa velourtights från Monki. Har letat som en liten jävla galning efter dem över hela sverige men det är tydligen omöjligt att finna ens ett par...

monki

Dagens

Dagens klänning kommer från indiska och är härligt kroppsnära. dvs. inte kroppsnära utan stor och luftig.

indiska

Kärlek är det svåraste

Inget är svårare än kärlek. Inte krig, hat eller vänskap. Kärleken är det knepigaste...

Red hot chili peppers, love

Jessy + Anthony

jessy

Köpenhamn..

Jag har tänkte på det där med oasiskonserten. Var det verkligen bandet och inte publikens fel att det var så stelt och krystat? Jag tycker själv att det kändes ganska mycket som att alla där hade en pinne i röven. Jo, det var så stelt. Folk vågade knappt visa känslor. Kanske är det Sverige. Vi svenskar gömmer konstant våra känslor. Nästa gång det vankas konsert för min del kommer det inte ske i Sverige. Danmark är ett festligt land. Och Roskilde festivalen är garanterat en partytillställning!

kopenhamn

Latex tights

Latex tights är verkligen ett svårburet plagg men kolla vilken bild jag kom över! Hur snyggt är inte det här?

vodianova

Kallt!

Vem hade kunnat ana att det skulle bli så hysteriskt kallt att gå i strumpbyxor när det är minusgrader? Alltautom jag tydligen. Nu tänkte jag baka lite scones och kolla på CSI.

Tack, puss, yes!!

skärtpå
Perfekt skärp till skinnkjol. Från Afroart.

Oasis har fuckat upp sin grundformel

Hej! Efter Oasis var jag ganska slut så det blev inget bloggande. Men nu är jag tillbaka på banan. Skönt. Nu ska jag snart hem till en kompis som bjuder på middag.

skinnkjol
Hoppar i den här kjolen. Hoppas det inte blir för kallt med bara strumpbyxor under!?

Jag=kyckling?

Tänkte visa i alla fall en del av det jag kommer att ha på mig ikväll. Kycklinggul Juicy tröja. Ja, för att liva upp min svarta skinnjacka lite. Får se om det funkar. Hm.

juicy

Jag tar varje chans

Jag tar varje chans till att äta onyttigt. Hihi. Men är det konsert så är det. Ingen förväntar sig väl knappast att jag ska sitta och knapra på en knäckemacka när självaste Oasis spelar? Nä trodde väl inte det heller. Nu måste jag duscha och pudra så är det snart dags för magisk musik!

Den perfekta vårskon

Länge har jag letat efter den perfekta vårskon. Och vad sägs om denna? Dragkedja, lila och bekväm. Snyggt!

acnesko

Ingen har väl missat?

Sommarens mest hypade collegetröja stod för YSL för. Men att alltid följa strömmen är ganska ruskigt tråkigt. Istället slog jag till på den här YSL tshirten i grått. Helt perfekt om några månader till ett par slappa jeansshorts!

ysl

Imorgon: Oasis

Imorgon ska jag med min kompis Anna till Oasis. Som vi väntat, jesus. I somras var jag till och med benägen att åka till Tyskland för att få se Oasis. Men lyckligtvis kommer det till Sverige. 28 januari 19:30! Jag är där! Är du?

oasis

Tillbaka kaka

Hej hej och hemskt mycket hej! Det har varit ganska fullt upp senast tiden. Men det ska aldrig få hindra mig från att blogga igen! Haha.'

ljol
Denna kjol från Top shop har jag spenderat dagen i!

Jippie

prada
prada
prada
Kolla vad min kompis Anna hade med sig från Paris! Ett alldelse underbart Prada diadem till mig.

Mammut

mammuth
I helgen var jag på filmen mammut. En riktig toppenfilm enligt mig.

Äntligen här

Ni vet hur det är. Man hittar något som är så snyggt att det inte finns och bara går och längtar tills det ska komma till butiken. Nu har min drömskinnjacka från Acne nått butikerna. Men 5995:-? Nja.

acne skinn
skinnjacka1

Med ett par Ray-Ban på nästippen

ray ban

Jag är beroende av Scarlett!

Scarlett Johansson är en bra skådis, en bra sångerska + att hon verkar vara en rolig filur. Just nu sitter jag och lyssnar på hennes album. Kanske inte det bästa - lyssna istället här brass in pocket

So lovely!


Fredag kväll, balenciaga

Nu kommer snart Diana och Thea och tanken är att vi ska gå ut och äta en matbit och sedan får vi se. Jag kommer även ha ett stadigt tag om min älskade Balenciaga väska. Underbar är vad den är! Hoppas ni får en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

balenciaga

ojndsåaodgfn

Dagens läsning

Dagens läsning är varken en bra bok eller en kvalitetes tidning utan Fredag & Klick! Bra avslappning såhär till helgen!

klick & fredag

Jeans

Jeans med hög midja är kanske svårburet, men så attans snyggt! Dessa jeansen tänkte jag ha ikväll.

jeans

jenas2

Franka body lotion

Hej solstålar! Idag har solen strålat och jag är på ett ståålande humör! Nu ska jag börja fixa iordning mig för ikväll. Mer om det senare! Ett av mina bästa fräschhetstips är Franka body lotion. En body lotion framtagen av Guccis näsa för Rica hotell. I somras när jag bodde på Rica var jag tvungen att köpa på mig lite lotion. Fjäderlätt, kletar inte och doftar ljuvligt!

franka

Acne vår 09

anbcee
Jag vill ha både kavajen och jeansen.

egeag

Gymmet

Nu ska jag äta middag och efter det bär det av till gymmet. Japp, det räcker inte med att göra lite sit ups och gå promenader, sommaren 09 ska jag vara lika vältränad som Gisele Bundchen. Skulle gärna ta hennes längd också, själv är man bara 170 cm. Träna, träna, träna! Jag undviker godis, läsk, chips, efterrätter, glass och osv. och äter gröt varje morgon. Nog ska jag komma i form alltid! ;)

gis

Scar tissue

När jag "upptäckte" Red Hot Chili Peppers var jag tvungen att läsa Anthony Kiedis självbiografi.

scar
Man får läsa om Anthonys liv, fram - och motgångar. Följa med när han tar heroin i Los angeles och spelar över hela världen. En bra bok, lika intressant oavsett om man är kille eller tjej.

Fan av Red Hot Chili Peppers?

En grej jag tänkt på... Vilka i min ålder lyssnar egentligen på underbara band som Red Hot Chili Peppers? De är riktigt bra men endå hör jag minsann aldrig någon ens nämna dem i musiksammanhang. Är det för att de inte tunerar för tillfället eller är det för att alla deras fans gömmer sig i skogen? Jag är alltid ett troget fan. Som nu, jag älskade Oasis sommaren -06 & 07. Men jag vill endå gå på deras konserter. Glöm inte er idoler. Det är tackvare oss de existerar!

By the way

Pss, en till tröja

Just nu är jag på hugget när det gäller att åka och shoppa. Så fort någon ens säger shopping föreslår jag att vi ska ta oss en lite snabbis på stan. Efter 15 minuters tjat fick jag med mig Diana till stan idag. Och även om jag antagligen ligger minus på kontot just nu är jag pigg och glad. Ja tack vare den här tröjan. Ja jag vet. Måste. sluta. köpa. kläder.

doamin

luella
Med en liten räv på bröstet blir väl allt roligare. Eller?!

Gemma Wards comeback!

Efter bilder som denna har i alla fall jag trott att Gemma Ward aldrig kommer komma tillbaka till catwalken.

gemma ward
Bild: Gemma-bilder från Australiensisk skvallerpress

Men enligt Vouge.com håller Gemma Ward på förfullt och planerar sin storslagna comeback.
Gemma wards comeback

Phuket

phuket
Apråpå resor, min kompis åker till Phuket i 3 veckor i februari. Och nej, självklart är jag inte ett dugg avundsjuk!

Den perfekta shoppingen!

Enligt mig är den perfekta shoppingen när man endast går in i sina favoritaffärer och sedan är man klar. Man hinner varken bli irriterad, trött eller besviken. Idag hade jag en perfekt shoppingtur. In en snabb snabbis på Acne. Jag hittade direkt den där tshirten jag varit sugen på att köpa länge. Men en tshirt för 1000:- är aldrig lockande. Nu när den var nedsatt till 300:- var det bara att snabbt prova den och konstetera att den är lika snygg på som på galjen och köpa den. Voliá!

acne påse

acne tröja



acne trljha3

Fram och tillbaka

Ibland när jag ser ett plagg känner jag direkt att det där vill jag bara ha! Ja, jag tror ni vet vad jag talar om. Men så tar man sig en tit på prislappen och 4500:- känns ju i det allra värsta laget. Nu har min lilla drömklänning gått ner till 2700:-. Men jag är fortfarande tveksam. Börjar det kanske helt enkelt bli mer och mer oacceptalt att lägga flera tusenlappar på en  klänning?!

acne pacne

Underhållning

DVD-boxar måste vara den bästa underhållningen man kan ha såhär en onsdagskväll. Jo och läxor också, men det är väl ordet underhållnings motsats.

ugly betty

Dagens

Hinner inte ta någon ordentlig dagens på morgonen. Och efter skolan hamnar min kropp som oftast i soffan och stannar där väääldigt länge. Men jag ska bli bättre på sånt. Här är en hint om vad jag har haft på mig idag, wala!


mc jacka
Mc jacka i mocka, grå tshirt från American Apparel + tights.

New bag,

Min syster kanske ska till New York. Men gissa vad jag fick igår?! Min moster har varit i New York i 4 dagar i affärer, och sa innan hon åkte att hon tyvärr inte skulle hinna springa något på stan. Men man ska aldrig säga aldrig. Igår kom hon hem till oss med en stor kasse. En kasse där det visst stod Luella, men inte tänkte jag på det. Jag var ju så säker på att det inte fanns något till mig. Sedan tog hon ut en rosa påse och då vaknade jag till liv. I påsen gömde sig den här väskan. Jippie, nu känns det i alla fall inte lika hårt att få stanna hemma.

luella påse

väska luella

Vilken snygging. Den här väskan kommer ni garanterat få se mer av! Var så säkra!

My sister is going to New York

Japp, det stämmer. I Juni åker min 14 åriga syster till New York med Micke (hennes pappa. De ska hälsa på vänner, shoppa, och massa annat kul. Men nej, det räcker inte där. Efter två veckor i det stora äpple bär det av till Kalifornien. Jag hoppas på många presenter. Men jag är fortfarande grön av avundsjuka..



poid<pgo




Musik

http://www.youtube.com/watch?v=Sc40JX3wTaI&feature=related


I just want back in your head
I just want back in your head
I'm not unfaithful
But I'll stray
When I get a little scared
When I get a little scared
When I get a little


Bak. jag=gottegris?

Idag blev jag riktigt sugen på att röra ihop lite kakor. Här ser ni resultatet:

bak
Innan
efterbak,
Efter, mums!


Det bästa..

Det bästa med mitt liv är upplevelser. Det är också en av anledningarna till att jag skaffade mig en blogg. Om 15 dagar kommer jag vara med om en riktigt upplevelse. Låt mig berätta.. Sommaren 06 var jag med min kompis i en skivbutik. Jag var riktigt sugen på att köpa på mig lite ny musik. Lite ny stil. Och om stil & identitet kan köpas för pengar tycker jag att 195:- är ett billigt pris att betala. Jag köpte en skriva med Oasis. Senare på kvällen satte jag på skivan och hamnade nästan i trans. Vilken lycka. Musiken fyllde upp mig med liv och något starkare. Något så starkt att jag än idag kommer ihåg mitt första möte med Oasis. Jag blev kär i musiken. Förälskelsen lever fortfarande men idag är jag inte 13-14 år. Nu om alltså 15 dagar ska jag få se Oasis live. En dag som denna när allt är mörkt och trist är tanken på konserten allt som behövs. Jag vet inte alls vad som kommer hända. Men en sak är säker, tårar kan förekomma.

oasis

Vart bor de svarta kossorna?

Konversation:

- Alltså du?
- Ja?
- Vad tycker du om det där med skinn och päls? Håller du med PETA eller?
- Nej, jag vet inte riktigt. Är inte så insatt
- Men en sak jag alltid tänkt på... Hur är det med skinnjackor och så?
- Skinnjackor?
- Ja, vad tillverkas det av?
- Typ koskinn
- Aha, men vart finns det svarta kossor då?

HAHA! Är hon inte för skön?


Jag blir imponerad

Alla modebloggare ( och även de som inte bloggar om mode ) har skrivit ner sig om Balmains vårkollektion. Nu har rykte spridit sig att Mrsh kommer att ha delar av den beryktade kollektionen. Frågan är vem som kommer att knalla iväg och köpa jeansen. För cirka 15 000 tusen kronor. En sak är säker, det blir inte jag.

http://www.mrsh.se/?contentpage=showproduct&kategori=39&id=2761

Jag vet -

bild
Jag vet att min kamera inte tar de bästa bilderna. Men när jag sparat ihop pengarna köper jag också en bättre kamera.

Bilder i massor

Som ni förstår hade jag med mig kameran vart jag än gick under hela resan. Det är ett nyårslöfte.

fin bild

kläder
Kläderna jag hade på mig i lördags. Skjorta indiska och tshirten har jag fått från Tea, den kommer från Luella.
Till detta hade jag tights och skorna nedan. Det är gamla som gatan så jag kommer inte ens ihåg vart jag köpt dem.
skor

titta långt ner i glaset
"Titta inte för långt ner i glaset" Något vi kom på under småtimmarna. Fråga mig inte varför.

Kryssning - mer bilder

bild1

iksfh
Jag var nästan på väg att köpa upp 10 flaskor shampoo. Varför? Det luktade körsbär. Fräscht.

dior
Jag köpte Diors Forever and ever.
chloe

parfym


Kryssning Del 2

Taxfreen på båten var faktiskt lika bra som jag hade hoppats på. Sprit till ett helt land, godis i massor, billiga CD skivor och DVD-boxar till väldigt snälla priser.  Tea har köpt sitt Gitarr Hero för 1800 kronor här i Sverige och på båten kostade de runt femhundra lappen (!!!!). Åker vi igen köper jag nog med mig ett par stycken, ett till mig och ett par till mina vänner! Om ni vill fynda så är det ett hett tips att shoppa loss där! Är du ute efter kläder får du söka dig någon annanstans. I klädesväg var det inget vidare.

efterrätt
Ett berg av efterrätter. Ni vet hur det är - ser det mindre gott ut är det riktigt smaskigt!

vodka
Det bästa i hela taxfreen? Ja för alla över 20 iaf!

drink
strawberry daiquiri

Kryssning Del 1

Hej på er! Nu är jag just hemkommen från skolan. Puh! Att somna 03:00 och gå upp 07:00 är väl inte allas dröm direkt. Men men. Nu till kryssningen, det var alltså jag, syster (14år), min kusin på 19 och hennes mamma + väninna i en annan hytt. Helt ärligt tog det inte mer än 30 sekunder innan min syster hittade någon kille. Som vi sedan fick höra om under resten av resan. Vi åt fantastisk ( och tyvärr mindre fantastisk ) mat och skålade i drinkar enda fram till söndag morgon 05:00.  Vid 1 bestämde vi oss för att gå upp til nattklubben, då hade vi redan sett cirka 5 personer spy och ligga helt utslagna. Uppe på "nattklubben" som mer kändes som en strippklubb stod mest folk och dansade något sensuellt. (läs: för sensuellt för att någon annan kan kunna vara i närheten.) 20åriga tjejer med klänningar korta som linnen satt vid sina bord och när någon äldre herre gick förbi följde de med dem och - Ja man kan ju fråga sig vad det gjorde för efter cirka 20min var det tillbaka och han lämnade henne. Men men, vi stannade inte så länge, min syster hade haft turen att hitta någon som vill dela med sig av sin köpsprit på rummet så hon kom tillbaks till hos efter ett toalettbesök och var askalas! Allt som allt var resan helt ok. Dock tror jag det kommer bli ungefär 10 gånger roligare på Oasis den 28 januari.

dinmkar1
Underbart goda drinkar, jag hade utan problem kunnat drinka ett par till nu på direkten, haha!

PS. 2

För alla Twilight fantaster: Den andra filmen, New Moon, kommer ut på bio 20 november.

Dessa bloggar läser jag

Jag tänkte bara tipsa om den bloggar jag dagligen läser. Här har ni 4 superbloggar!

Sofis snapshots -
Aftonbladets Sofi Fahrman skriver om mode, fest och om vad hon har för sig för stunden. Uppdateras cirka 4-5 gånger per dag. Inte mycket text utan det här är mer en blogg man läser för bildernas skull.

According to Jennie - Jennie är Filip Hammars journalist fru på 24 jordsnurr. Jennie har en bra uppdatering och skriver intressant och stundtals riktigt roligt. Mycket om kläder och mode så gillar man inte det är bloggen inte mycket att ha.

Alma h - 16 åriga Tranåstjejen Alma skriver om mode på ett typiskt estetiskt sett. Tyvärr dålig uppdatring men mycket bra inlägg ner det väl popar upp ett.

Bloggkommentatorerna - Kommentarar rakt upp och ner alla de stora bloggarna. Lite tråkigt att det bara handlar om de allra största då störst inte alltid är bäst. Dock nästan alltid garanerad rolig läsning och det är ett stort +!

PS.

Historia igår: Jag kunde inte sova och det kunde inte Tea heller så vi pratade såklart. Hon berättade bland annat om en kille i hennes högstadium Gärdeskolan ( på den tiden hon bodde i sthlm) Som varit helt galen i en tjej och när hon bad honom att filma sig själv naken och skicka till henne. Ja då gjorde han det. Till saken hör det ju att dessa bilder tryckte hon ut bilder på honom och spred över hela internet och skolan.
Ibland har andra det helt klart jävligare konstaderade jag snabbt.


Ångest

Hej på er! Jag hann inte riktigt med några inlägg igår kväll. Väl hemma hos Tea spelade vi gitarr hero och åt köttgryta. Nu ska jag bara packa ihop mig och sedan åker vi till båten. Kameran är laddad och så är jag. Tyvärr fick jag ett akut godissug idag och var tvungen att spruta ner Teas godis med diskmedel. Haha, tack Tea för det moraliska stödet, det kommer behövas igen! Igår tog jag även en timme på crosstrainern, toppen träning! Nej nu ska jag titta lite mer på Rihannas video rehab och peppa mig själv att träna mer! Bilder kommer imorgon. See you!

http://www.youtube.com/watch?v=3YTwiy_3EEY&feature=related

Päls

Den här fuskpälsen f¨rån Topshop fanns på önskelista inför jul men eftersom jag sällan får allt jag önskar mig fanns den tyvärr inte i något av paketen. Men nu finns den på rea för 50% av originalpris och nu undrar jag verkligen om jag inte ska beställa den.

päls

Mer inlägg

Hej på er! Som jag förstått så uppskattas det alltid med mycket uppdatering. Därför har jag bestämt mig för att börja uppdatera mer. 3 inlägg per dag till en början och sedan får vi se. Nu måste jag packa ihop mig. Om en halv timme ska jag åka till Tea och jag har en hel del matte kvar tills på måndag. Vi hörs och på söndag kväll kommer bilderna från kryssningen.

kryssnings fartyg

Lyckopiller

Hej på er! Nu ska jag snart hem till min kompis Anna för att kolla på lyckopillret Mama Mia och äta pizza. I morgon åker jag till Tea i Uppsala och på lördag åker vi med Birka Paradise på kryssning. Jag hoppas att största delen av resan ska spenderar på antingen SPA avdelningen eller vid middagsbordet! På måndag börjar jag skolan och det rejält. Första lektionen är det bara att installera sig på Matte prov. Jag vill ju inte direkt sitta i hytten och plugga så det blir ikväll och imorgon som jag får slita som ett djur. Prov på 60 sidor är allt annat än kul. Nu måste jag springa, vi hörs imorgon!

monki kjol
Är det någon som vet om den här kjolen finns kvar i butik? Min kompis Sally skulle till Monki idag så jag håller alla tummar och tår för att den ska finnas kvar. Bild: Sofi fahrman

madame mademoiselle

Äntligen har min favorit parfym kommit i krämformat. Gissa hur starkt jag kommer gå omkring och lukta nu? Men den luktar underbart, spring in på närmaste parfymeri och lukta!

chanel


Värmande shopping

Hej på er! Det kan väl inte finnas något värre än denna kyla? Nej efter såhär många dagar kände jag att jag var tvungen att värma mig med lite shopping.

sm

sm halsduk


Våren 09

En liten hint om vad jag ska kolla efter våren tvåtusennio i klädesväg.

magkort tshirt
Magkort t-shirt från Weekday
kasdhb
Magkort korsett, nu får man ösa på med sit upsen!
hh
Mitt favoritplagg, farfarströjan. Här är från Hunky Dory

Tips för dig som gillar Acne

Gå in här och kolla på bilder över vårkollektionen - http://caroline.feber.se/art/136019/acne-ss-2009/

De 2 T:na, trist och trött.

Hej på er! Jag kom just hem, hittade min present till min vän och köpte på mig lite viktigtheter som ramlösa balans som jag är starkt beroende av känns det som. Nu ska jag smaska i mig lite gröt och kolla runt lite på nätet.

min mumsiga middag
Min mumsiga middag.. Japp jag är seriös med mitt nyårslöfte.

paris kate and I
Eller jo, jag såg en kavaj som var lite halvsnygg sådär. Från Paris Kate & I.
pariski

Hermés armband

Hej på er! Nu ska jag snart ta bussen till min kompis Anna. Måste nog ta dubbla jackor känns det som!
Termometern visar på -16! Burr, burr! För att i alla fall vara lite fin tar jag på mig en av mina julklappar jag inte visat er. Ett armband från Hermés. Ha en trevlig dag så hörs vi senare!

hermes

ifyi
Inte den bästa bilden kanske men ni ser väl hur otroligt fint det är? Känner mig lite som en prinsessa, haha!

jag kan inte hata, utan att älska.

Hej! Idag har det varit 18 minus grader. Aj aj! Det gjorde bokstavligt ont att ens gå utanför dörren. Imorgon ska jag ge mig ut och hitta en födelsedagspresent och se Twilight! Tar även med mig kameran så ni får se vad jag hittar för något! Nej nu måste jag snart sova, ska ta tåget till Stockholm tidigt imorgon. Vi hörs då! Juste, vi var hemma en lite kortis hos Teas kompis Jessica och kolla vad hon hade en i garderoben!!

kolla

miu miu
Gissa hur avundsjuk jag är just nu? Kanske måste låna den lite jättemycket. Bara för att!

Kusin vitamin

Hej! Imorse tog jag tåget till min kusin Tea i uppsala. Eftersom vi båda älskar Desperate Housewifes kollade vi först några timmar på det. Efter det tog vi en promenad runt Uppsala, men det var så fruktansvärt kallt att vi inte orkade mer än 2 timmar. Nu har vi precis haft våran egna lilla julklappsutdelning. Av mig fick Tea en kryssning som vi ska åka på nästa helg och lyssna nu! Jag fick en ny mobil. Jippie! Bilderna som man tar med mobilen är kanske inte av högsta kvalitet men de räcker absolut för att visa dagens klädsel! Nu ska jag kolla runt lite på nätet och efter det ska vi nog fortsätta kolla på DH! Hej svejs.

mobil
Tack Tea! Nu ska det fotas!

kifnhs

Shopping+ Ikea

Åh heej! Idag har jag riktigt fyndat på rean. Vi var först på Ikea och efter det åkte vi in till stan för att se vad som fanns kvar. Jag hittade ett långt linne som jag kommer ha mer som klänning och ett par chinos med hög midja. Båda hos Acne. Jag vet att jag är fast men i perioder kan man ju fastna lite sådär.. Köpte även Desperate Housewifes säsong 4 så ikväll ska jag mysa med boxen. Förresten ett nyttighetstips, köp en stegräknare. Om man vill ha garanterad viktnedgång ska man ligga runt 12 000 steg varje dag. Oj, jag har visst några tusen kvar som jag måste ge mig ut och klara av. Hej svejs!

linne
Underbart mjukt linne. Har på känn att det kommer användas flitigt i sommar.

byxor
Riktigt fina byxor, är supernöjd med detta köp!

hvb
En av världens bästa dramaserier, riktig underhållning!

Första januari 2009

Hej. Så skönt med ett nytt år. Det har börjat bra och det är ju alltid något, idag tog vi en riktig långpromenad och efter det har vi ätit vårrullar. Inte ett dugg med andra ord. Ok nyår, vi skålade i champange åt gott och såg på fyverkerierna. That´s it. Men imorgon blir det shopping, kommer med alla säkerhet ha min kamera fixad då så nu vankas det bilder. Ok, dags för lite träning och sedan får vi se. Ciao!

fff
Snart åker vi på skidweekend! Kanske det blir ett bra år i alla fall!

RSS 2.0